MUSICAL BELLA I LA BÈSTIA

dimecres, 4 de novembre del 2009


Desprès de moltes setmanes pensant-ho al final no ens hem pogut resistir a la temptació d'anar a veure el musical de Brodway que a dies d'ara està per Barcelona, LA BELLA I LA BÈSTIA.


Ha estat una experiència única, el musical és espectacular. L'história es narrada tal i com el conte i la pel·lícula ho marquen, fins i tot el tros del llibre on explica la maldició. El més impactant del musical són els decorats, el vestuari i els efectes de mágia.


No em d'oblidar que és un musical i on , per tant , el que regna per exeléncia és la música. El musical està pressidit per una gran orquestra, amb tots els instruments claus : Arpa, piano, violí, viola, violoncel, plats... Impressionant !!!! La banda sonora de l'espectacle et fa agafar esgarrifança i si a més li afegim l'actuació de personatges coneguts i amb molta experiència com : Pablo Pujol o Raúl Penya ... posen la guinda al pastís.


Per últim, incitar-vos a que l'aneu a veure no us desepcionarà !!! US HO PROMETO !!!! Però afenyeu-vos que marxen a finals d'any.


Bona nit.






Disney - Mensajes y Imágenes!