SEMINARI 10/12/09

dijous, 10 de desembre del 2009

Després d'uns quants dies sense publicar informació sobre el seminari, crec que us haig de donar les raons no?

Bé, després de la darrera notícia del seminari (10/11) on explicava la narració d'un conte de forma molt especial ( el petit taronget ), han succeit moltíssimes coses. La primera i més important la LOLES s'ha casat així doncs, la sessió que tocava després de la setmana d'activitats extraordinaries, la vem dedicar celebrar-ho amb un berenar .... hummmm DELICIOS !!!

GRÀCIES LOLES

A la següent setmana vem quedar per organitzar i distribuïr-nos el montatge del vídeo, per tant massa feina i poca informació per dedicar-li una entrada al bloc. La setmana del 1 de desembre, varem presentar el montatge i ja està . Ara us explicaré tot el que hem fet.

Com que teniem molta feina endarrerida ens hem possat "manos a la obra".


Primer la Leticia ens va explicar el compte de Hansel i Gretel, primer s'ha posat nerviosa i no l'estava narran però un cop ha rebobinat li ha sortit perfecte. Un cop acabat el conte, hem reflexionat que són contes molt cruels.

Després l'Arnau ha explicat sense material visual, de memòria , el conte dels tres porquets fent-nos interactuar ( i com bufava el llop...? )



La Laura ens va explicar el conte del tabalet, un conill que per no fer cas a sa mare gairebé se'l menja una serp. I per acabar els contes la Sandra, ens ha explicat un conte nou que es deia "la sorpressa de la Nandi" i a més ens ha fet fer una activitat de comprensió lectora.

També hem tornat a l'actualitat educativa, on la Laura Figueres ens ha portat una notícia del perú on deia que havien obert unes "bebeteques". I hem repassat també entorns sonor.

Ja ha començat la compte enrrera!!!!

No us estresseu gaire , que ja ho faig jo per vosaltres.

Bona nit!!!