40 anys Barrio Sesamo

dijous, 5 de novembre del 2009

Qui no recorda aquesta melodia ?Qui no ha respós mai , de broma : no es que jo aquell capítol de Barri Sésam me'l vaig perdre ?

I Qui podrà oblidar a epi dient:

- ESTO ES CERCA....
- ESTO ES LEJOS .....................???

NO, No m'he tornat boja, és que avui Barri Sésam fa 40 anys i els diaris s'han llevat amb els portades replenes, de cocos, o d'epis o alguns dels muppets que formen part de la gran familia de Barri Sésam.


Aquest genial programa , del qual segur que més d'algún mestre ha tret técniques per a ajudar a prendre alguns conceptes per els seus alumnes, va començar l'any 1969, com a un metode per a que els infants no oblidessin els conceptes que s'hi treballaven .

És considera un programa sense lucre ni tabus, que tracta tots els temes amb normalitat i desde el respecte. Gràcies als "muppets" molts de nosaltres hem a pres conceptes matèmatics, temes de convivència i segur que algun dels companys sumiava amb el monstre de les galetes.

Resumint, avui es celebra l'aniversari d'un dels pocs programes educatius de l'história que realment ha fomentat i reforçat el temari de les aules i que menys que dedicar-li una entrada al meu bloc.