ACTIVITATS ED. FÍSICA

dissabte, 10 d’octubre del 2009

Ahir a la classe de la Sara, Ed. Física , vem treballar habilitats motrius i algun company ens va demostrar que abans de fer una acció hauriem de pensar (joc dels arcs ).

Vem fer una serie de jocs que ara descriuré :


- "TREBALLEM LA LATERALITAT ": Amb un arc hem de resseguir les línees del terra del pavelló , amb la mà que ens vagi bé. Desprès amb la que no ens va tant bé. Per últim , vam haver de llençar l'arc cap adalt i agafar-lo, primer amb una mà, desprès amb l'altres, més tard amb el peu i per últim l'haviem de fer passar per tot el cos.


- " VAIXELL " : El joc consistia que tot el grup es dividis en dos bancs suecs, i havien de desplaçar-nos amb l'ajuda dels companys de punta a punta del banc , sense trepitjar el terra .


- " OCUPEM L'ESPAI " : La Sara ens va proposar una serie d'activitats on haviem d'ocupar el menys espai possible, desprès el màxim i per últim vam haver d'escriure una paraula amb el nostre cos . Com l'escullit d'endivinar-la va ser el Jordi , de Lleida ... AQUÍ OS DEIXO LA IMATGE PER QUE GAUDIU I L'ENDIVINEU (Els companys que no hi van participar , si no no té gràcia )