SEMINARI 1a SESSIÓ MÒDUL 1

dissabte, 3 d’octubre del 2009

Durant la primera sessió del seminari ,vem tractar temes soble el Blink i per la gent que com jo necessita un cop de mà amb tot el tema de l'informàtica, aquí os deixo recollit el que vaig copiar durant l'explicació :

SEMARI 1 : Tema Blink

A la secretaria academica , tenim horaris, calendari academic, dades d’examen. A més tenim els moduls , dins de cada espai hi ha info dels moduls. Informacio comuna : cartellera, carpeta i fixers ; usuari. La información dels usuaris ens serveix per veure les dades i poder posar-se en contacte.

- A l’icone del correu electronic : surten els mails i la pantalla de visió. Cal donar enfasi al tema documents adjunts. Per tal de enviar un correu ; obrim la pestanya fer nou , per a … ( cliquem en el Blink i cliquem el seu nom on surt l’adressa de correu electronic , la copiem i l’enganxem a la barra de direccions) Si no sapiguessim els correus electronics, per a profes, coordinadors … gent important , amb possar el nom i donar-li al icone de un niño i un tic , ja estará , cal validar-ho i surtirà el nom subratllat. També tenim la opció de buscar-lo en el Per a… i surt una llista de les persones que están a relacionats amb el nom buscat. Sigles : – ALU (alumnes ) BEC ( becari ) o PRO ( professor ). Si l’hem trobat el sel·leccionem i diem Per a.

- Per adjuntar un document : Cliquem al clip (afegeix un fitxer) , el busquem , i un cop seleccionat, hem de clicar a Adjunta i només estarà adjuntat en la pestanyeta Fitxers adjunts . Desprès tancar.

- En el firefox : Posem el nom de la persona destinatària, en cas de validar-ho (icone tic) , i no ser el que vulguem , fem clic surt una finestra i li diem suprimeix el destinatari de la llista. En cas d’adjuntar, no surt el botó tancar, i ja hem penjat el document, tornem al missatge per verificar-lo i un cop està tot correcte li donem a enviar.

· Per Cercar persones al Blink : Clicar a la lupa de la pantalla a la part de adalt a la dreta i cal omplir les dades. Podem clicar les caracteristiques.

· Desde el Blink envies correu : Et poses en la pestanya usuaris selecciones les persones i li dones a enviar correu.

· Pestanyeta del directori : Icona llibreteta on tenim l’opció de biblioteca. Ens hem de fixar que tenim varies biblioteques a l’esquerra de tot. Per cercar revistes o llibre hem d’entrar a fons de biblioteca i a dins a catàleg, tenim també diaris… amb posar l’autor desprès recerca. I a més de trobar-lo et diu on està codificat (assignatura, prestatge ...).