APUNTS : WIKI, BLOC I DRETS D'AUTOR

dilluns, 5 d’octubre del 2009

WIKI :

Wiki (de la paraula haïana – ràpid)

Ofereixen als usuaris modificar la pagina web, es tant sencill com clicar editar, per poder afegir Informació , però desprès has de clicar guardar. Per realitzar links, s’escriu una paraula i al clicar link, s’obrirà una pagina destinatària.

Per crear informació, per compartir documents de word ... La informació estarà en un sol lloc i sempre modifiquem sobre el bó. Penjar apunts és interessant ja que si falta informació , és més col·laboratiu.

A més és molt útil per a crear llistes que s’han de modificar o completar. L’historial del Wiki serveix per saber qui ha participat en ell i quantes persones ho van modificant. Des de l’historial podem veure el que ha escrit, i esborrar-ho.

S’intenta tenir una objectivitat, però si no fos així s’obre una pestanya de discussió. I en el notify me, ens avisen quant ens han tocat el WIKI.

Per crear un WIKI : wikispaces.com

1 ) Com posar diapositives en el bloc ?

Slideshare.net entrar com a guest. Després li dones a start loading ! I t’ho deixa penjat al teu compte i et donarà un codi EMBED “--.-----“ exclusiu per les teves diapos, i apartir d’aquí les penjes en el Bloc com el vídeo D’interactivitat .

2 ) On guardo les meves comptes i contrasenyes (pòsits no ) ?

En un document de notebook google. Al mail o hotmail !

p