OBRES ALIMENTÍCIES

dissabte, 17 d’octubre del 2009

El dimarts passat dia 13 d'octubre , a la classe de la srta. Mercé Rosell, vam convertir l'aula de plàstica en un taller de cuina o un laboratori d'experiments. Ens va demanar que per la sessióportessim elements que tinguessin una pigmentació molt clara i definida (carbassa- color taronja, espinacs - color verd...). Alguns companys van portar colorant alimentici que va afavorir l'elaboració de pintura sense grumolls.



Per crear pintura ; vam barrejar en un plat alguns dels aliments amb sucre, farina o aigua i la barreja resultant era una especie de pintura plàstica que vem fer servir per pintar alguns dibuixos. El més interessant de l'activitat va ser el fet de barrejar tot tipus d'aliment i anar fent proves.




Així doncs van sortir obres d'art molt creatives, però no alimenticies tot i que estaven pintades la majoria d'elles, amb verdures o hortalisses.


Aquí os deixo un recull d'algunes de les meves obres. Ara s'han de deixar assecar al sol i dimarts que vé ja les podrem recollir. Lo divertit d'aquest experiment, és la textura que adquireixen aquestes pintures.